Producători

Tropheus Online

Buletin de știri

Vademecum de spirometrie Afisare la marime maxima

Vademecum de spirometrie

Disponibilitate: Pe stoc.

28 Bbucati in stoc

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Precedent
Urm[torul

Prefață

Un manual doar de spirometrie? Toată lumea se va întreba bineînțeles de ce? Oare nu avem manuale internaționale suficiente? De ce totuși mai trebuie sa fie ceva în limba română?

Primul răspuns care îmi vine în minte este că nu s-a mai scris un astfel de manual de foarte mult timp din vremurile marcate de Dr. Duțu.

Al doilea răspuns îl va obține orice cititor zelos al acestei cărți după ce o va lectura cu atenție. Este o carte scrisă într-un limbaj simplu cu adresabilitate directă pentru studenți și tinerii  pneumologi folosind date, cu explicații detailate  pentru fiecare termen analizat. În plus lectura devine facilă pentru că este scrisă de un medic care a trecut prin etapele acestea de student, rezident și tânăr pneumolog în ultimii ani și a experimentat pe piele proprie aceste lecții.

Inserarea la sfârșitul cărții a unor exemple practice crește valoarea și utilitatea acestui manual.

Cu speranța că va fi un instrument interesant și cu valențe practice pentru viitoarele  generații de pneumologi  felicit pe autor pentru inițiativă, manualul acoperind un gol resimțit în general la instrumentarea acestui domeniu de bază, formativ care se cheamă spirometrie.

 

                        Prof. Dr. Florin Mihălțan